Broileri-gnocchivuoka
Broileri-gnocchivuoka on helppo arkiruoka, joka valmistuu kätevästi yhdessä vuoassa.
Raaka-aineet
750 g perunagnoccheja
800 g tomaattikastiketta
2 pkt Jyväbroiler Broilerin Filee Merisuola 350g
1 pkt (á 150g) mozzarellajuustoa viipaleina
50 g parmesaaniraastetta
95 g pestokastiketta
tuoretta basilikaa ja rouhittua mustapippuria viimeistelyyn
Valmistusohje
Levitä perunagnocchit laakean uunivuoan pohjalle. Lusikoi päälle tasaisesti 2/3 tomaattikastikkeesta.
Levitä broilerin fileet gnocchien päälle ja lusikoi loppu tomaattikastikkeesta broilerien päälle. Lisää vuoan pintaan mozzarellaviipaleet ja parmesaaniraaste. Lusikoi lopuksi pinnalle pestokastike. Kypsennä vuokaa 180-asteisessa uunissa 35–45 minuutin ajan.
Viimeistele valmis broileri-gnocchivuoka basilikan lehdillä ja rouhitulla mustapippurilla.