Broilervuohenjuustosalaatti
Broilervuohenjuustosalaatti on helppo ja maukas resepti niin juhlaan kuin arjen herkkuhetkiin. Tässä reseptissä Jyväbroiler Sitrus-Rakuuna fileepihveistä ja vuohenjuustosta muodostuu vastustamattoman herkullinen, kesäinen yhdistelmä.
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Sitrus-Rakuuna 380g
150 g vuohenjuustoa
100 g salaattisekoitusta
1 kpl punasipuli ohuina renkaina
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl hunajaa
50 g pekaanipähkinöitä
rosépippuria maun mukaan
ripaus suolaa
Valmistusohje
- 1. Paista Jyväbroilerin Sitrus-Rakuuna maustetut fileepihvit kuumalla pannulla, kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet kauniin ruskean pinnan.
- 2. Leikkaa vuohenjuusto siivuiksi ja paista niitä muutama minuutti molemmilta puolilta, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Mausta paistetut vuohenjuustopalat rosépippurilla.
- 3. Sekoita salaattisekoitus ja ohuet punasipulirenkaat kulhossa. Mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla.
- 4. Pienessä kattilassa lämmitä hunajaa ja ripaus suolaa, kunnes hunaja alkaa kuplia. Lisää sitten pekaanipähkinät ja sekoita niitä hetki hunajassa.
- 5. Kaada hunaja-pähkinäseos leivinpaperille ja anna sen jäähtyä hetken aikaa. Lisää sitten pähkinät salaatin päälle.
- 6. Jaa salaattiseos lautasille ja asettele päälle paistetut Jyväbroilerin Sitrus-Rakuuna maustetut fileepihvit ja maustetut vuohenjuustosiivut.
- 7. Tarjoile välittömästi ja nauti herkullisesta broilervuohenjuustosalaatista!