Broilervuohenjuustosalaatti

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Broilervuohenjuustosalaatti on helppo ja maukas resepti niin juhlaan kuin arjen herkkuhetkiin. Tässä reseptissä Jyväbroiler Sitrus-Rakuuna fileepihveistä ja vuohenjuustosta muodostuu vastustamattoman herkullinen, kesäinen yhdistelmä. 

011 Jyväbroiler 5-2024 LOW RES.jpg

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Sitrus-Rakuuna 380g

150 g vuohenjuustoa

100 g salaattisekoitusta

1 kpl punasipuli ohuina renkaina

1 rkl oliiviöljyä

2 rkl balsamiviinietikkaa

2 rkl hunajaa

50 g pekaanipähkinöitä

rosépippuria maun mukaan

ripaus suolaa

Valmistusohje

  1. 1. Paista Jyväbroilerin Sitrus-Rakuuna maustetut fileepihvit kuumalla pannulla, kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet kauniin ruskean pinnan.
  2.  
  3. 2. Leikkaa vuohenjuusto siivuiksi ja paista niitä muutama minuutti molemmilta puolilta, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Mausta paistetut vuohenjuustopalat rosépippurilla.
  4.  
  5. 3. Sekoita salaattisekoitus ja ohuet punasipulirenkaat kulhossa. Mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla.
  6.  
  7. 4. Pienessä kattilassa lämmitä hunajaa ja ripaus suolaa, kunnes hunaja alkaa kuplia. Lisää sitten pekaanipähkinät ja sekoita niitä hetki hunajassa.
  8.  
  9. 5. Kaada hunaja-pähkinäseos leivinpaperille ja anna sen jäähtyä hetken aikaa. Lisää sitten pähkinät salaatin päälle.
  10.  
  11. 6. Jaa salaattiseos lautasille ja asettele päälle paistetut Jyväbroilerin Sitrus-Rakuuna maustetut fileepihvit ja maustetut vuohenjuustosiivut.
  12.  
  13. 7. Tarjoile välittömästi ja nauti herkullisesta broilervuohenjuustosalaatista!

Maistuiko ruoka?