Feta-sitruunapasta

Työaika 30 min Kokonaisaika 30 min
4 annosta

Tämä Feta-sitruunapasta on täydellinen valinta pikkuruisen paremmaksi arkiruoaksi! Yhdistämällä sitruunan raikkauden, fetajuuston täyteläisyyden ja aurinkokuivattujen tomaattien intensiivisen maun, tämä pasta-annos vie kielen mennessään. Lisää vielä mehevät Jyväbroilerin fileesuikaleet, ja saat aikaan aterian, joka on yhtä aikaa kevyt mutta täyttävä.

006 Jyväbroileri 2-2025 LOW RES.jpg

Raaka-aineet

1kpl Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Sitruunapesto 350g

Öljyä paistamiseen

240 g Rigatoni- tai pennepasta

4 rkl Aurinkokuivattu tomaatti öljyssä

200 g Fetajuusto

1 dl Sitruunanmehu ja kuorta n.1/2 sitruunasta

2 rkl Oliiviöljyä

Suolaa ja mustapippuria

Tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Paista suikaleet pannulla öljyssä paketin ohjeen mukaan.

 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Lisää pastan sekaan tomaatit, oliiviöljy ja murustettu fetajuusto, jätä hiukan koristeeksi juustoa.

 

Raasta sitruunankuorta ja purista mehu sekaan, mausta suolalla ja pippurilla sekä basilikalla, tarkista maku. Jaa pasta lautasille ja asettele kanasuikaleet päälle, koristele fetamurulla ja basilikalla ja nauti.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit