Feta-sitruunapasta
Tämä Feta-sitruunapasta on täydellinen valinta pikkuruisen paremmaksi arkiruoaksi! Yhdistämällä sitruunan raikkauden, fetajuuston täyteläisyyden ja aurinkokuivattujen tomaattien intensiivisen maun, tämä pasta-annos vie kielen mennessään. Lisää vielä mehevät Jyväbroilerin fileesuikaleet, ja saat aikaan aterian, joka on yhtä aikaa kevyt mutta täyttävä.


Raaka-aineet
1kpl Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Sitruunapesto 350g
Öljyä paistamiseen
240 g Rigatoni- tai pennepasta
4 rkl Aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
200 g Fetajuusto
1 dl Sitruunanmehu ja kuorta n.1/2 sitruunasta
2 rkl Oliiviöljyä
Suolaa ja mustapippuria
Tuoretta basilikaa
Valmistusohje
Paista suikaleet pannulla öljyssä paketin ohjeen mukaan.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Lisää pastan sekaan tomaatit, oliiviöljy ja murustettu fetajuusto, jätä hiukan koristeeksi juustoa.
Raasta sitruunankuorta ja purista mehu sekaan, mausta suolalla ja pippurilla sekä basilikalla, tarkista maku. Jaa pasta lautasille ja asettele kanasuikaleet päälle, koristele fetamurulla ja basilikalla ja nauti.