Kanaspagetti Gremolata
Herkullinen kanaspagetti valmistuu hetkessä Jyväbroilerin isoista fileesuikaleista. Raikas yrttinen gremolata ja parmesaani viimeistelevät annoksen.


Raaka-aineet
Gremolata:
1 sitruunan kuori ja mehu
1 puntti lehtipersiljaa hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1/2 dl oliiviöljyä
250 g spagettia
1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g
2 rkl öljyä
25 g parmesaanijuustoa lastuina
Valmistusohje
Sekoita kaikki gremolatan ainekset keskenään.
Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi ja valuta.
Paista fileesuikaleet kypsäksi öljytyllä pannulla. Sekoita joukkoon spagetti ja gremolata. Viimeistele annokset parmesaanijuustolla.