Paprikakanaa ja tabboulehia
Välimeren ruokakulttuurista tuttu yrttinen tabbouleh on raikas salaatti, joka toimii myös pääruokana esimerkiksi kananfileen kanssa. Annoksen kruunavat suolainen fetajuusto ja kirpsakat punaherukat.
Raaka-aineet
1 pkt Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Paahteinen Paprika 380g
150 g fetajuustoa
100 g punaherukoita
Tabbouleh:
4 dl vettä
2 dl bulguria
3 dl hienonnettua lehtipersiljaa
2 dl hienonnettua minttua
2 kevätsipuia hienonnettuna
200 g kirsikkatomaattia halkaistuna
1/2 sitruunan mehu
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla.
Kiehauta vesi ja kaada bulgurin joukkoon. Anna kypsyä kannen alla ja jäähdytä. Lisää yrtit, kevätsipuli ja tomaatit bulgurin joukkoon. Mausta sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Leikkaa fileepihvit viipaleiksi.
Asettele fileeviipaleet tabboulehin päälle. Viimeistele murennetulla fetalla ja punaherukoilla.