Rapeat kanawrapit

Työaika 45 min Kokonaisaika 45 min
4 annosta

Rapea kanawrap maukas herkku, jossa yhdistyvät ihanan rapea kana, tuoreet vihannekset ja raikas kastike – kaikki kätevästi tortillan sisällä. Tämä resepti on täydellinen niin kiireisiin arkipäiviin kuin viikonlopun rentoihin hetkiin. Rapea kana ja raikkaat täytteet vievät kielen mennessään!

004 Jyväbroileri 2-2025 HIGH RES.jpg

Raaka-aineet

1 pkt Jyväbroiler Iso Suikale Broilerin Fileestä Basilika-Sitruunaruoho 350g

2 kpl kananmunia

150 g pankojauhoa

2 dl rypsiöljyä paistamiseen

4 kpl isoja vehnätortilloja

jääsalaattia ja pinaattia

Tuoretomaattisalsa

250 g miniluumutomaatteja

1 kpl punasipuli

1 kpl chilipalko

0,5 kpl limen mehu

0,5 kpl ruukkua lehtipersiljaa

1 rkl oliiviöljyä

suolaa ja mustapippuria

Yrttijogurtti

2 dl turkkilaista jogurttia

suolaa ja mustapippuria

0,5 tl hunajaa

1-2 kpl valkosipulinkynsiä

2 rkl sitruunamehua

0,5 kpl ruukkua tuoretta minttua

0,5 kpl ruukkua basilikaa

Valmistusohje

Paneroi kanasuikaleet kananmunassa ja pankojauhossa. Paista reilussa öljyssä kauniin kullanruskeiksi ja nosta talouspaperin päälle valumaan.

 

Leikkaa salsaa varten tomaatit, sipulit ja chili pieniksi. Sekoita. Mausta lehtipersiljalla, suolalla, pippurilla, oliiviöljyllä ja puristetulla limemehulla. Voit käyttää enemmän chiliä, jos pidät tulisemmasta. Salsan voi tehdä myös etukäteen maustumaan jääkaappiin.

 

Sekoita jogurttiin puristettu valkosipuli ja leikatut yrtit. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Voit tehdä myös yrttijogurtin maustumaan ennakkoon halutessasi.

 

Leikkaa apuviilto tortillan alaosaan, tortillan keskustaa kohti. Täytä yläosan ¼ salaatilla, paneroidulla kanalla ja yrttijogurtilla. Täytä viereinen yläosan ¼ tomaattisalsalla ja pinaatilla, sekä halutessasi muilla kasviksilla. Taita tyhjät osat täytettyjen päälle ja käännä tortilla kolmioksi.

Maistuiko ruoka?

Näillä tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit