Jyväbroiler Broilerin Filee Rosmariini-karpalo 390g
Jyväbroiler rosmariini-karpalomaustettu kokonainen filee sopii todella moneen kanaruokaan. Pohjolan makuja lautasellesi. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
L
G
Ainesosat
broilerinfilee (89 %), vesi, jodioitu suola, mausteet (mm. paprika, rosmariini), sokeri, aromit, karpalo (0,3 %). Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
394 kJ
Energia
93 kcal
Rasva
1,1 g
josta tyydyttynyttä
0,3 g
Hiilihydraatit
0,9 g
josta sokeria
0,6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Proteiini
20 g
Suola
0,99 g
Valmistusohje
UUNI: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 180 °C. Ruskista fileet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kummaltakin puolelta. Siirrä fileet uunivuokaan ja uuniin. Paista n. 20 - 25 min kunnes sisälämpötila on +75 °C.
PANNU: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2-4 min välillä kääntäen, laske pannun lämpötila miedolle lämmölle ja jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia kunnes sisälämpötila on +75 °C
PANNU: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2-4 min välillä kääntäen, laske pannun lämpötila miedolle lämmölle ja jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia kunnes sisälämpötila on +75 °C
Säilytys
alle +6 °C
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407830037734