Jyväbroiler-Kokonainen-Broileri-Naturelli_610221.png

Jyväbroiler Kokonainen Broileri Naturelli n1,2kg

Maustamaton kokonainen Jyväbroiler valmistuu uunissa. Broileria voi pintamaustaa esimerkiksi sivelemällä broilerin pinnalle sitruunamehua, soijakastiketta ja voisulaa sekä mausteita ja suolaa. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Hyvää Suomesta -merkki

Ainesosat

kokonainen broileri

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 734 kJ
Energia 176 kcal
Rasva 12 g
josta tyydyttynyttä 3,2 g
Proteiini 18 g
Suola 0,13 g

Valmistusohje

Ota broileri huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni ensin 175 asteeseen. Poista broileri pakkauksesta ja mausta haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi sivellä broilerin pinnalle sitruunamehua, soijakastiketta ja voisulaa sekä hieman mausteita ja suolaa. Aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa +175 °C:ssa n. 1 ½ h, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75 °C. Paistonkestävä sidontanaru poistettava ennen ruokailua

Säilytys

alle +6 °C

Tuotekoodit ja tilaustiedot

EAN-koodi: 2378075000002

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

Voit olla kiinnostunut myös näistä