Jyväbroiler Kokonainen Broileri Naturelli n1,2kg
Maustamaton kokonainen Jyväbroiler valmistuu uunissa. Broileria voi pintamaustaa esimerkiksi sivelemällä broilerin pinnalle sitruunamehua, soijakastiketta ja voisulaa sekä mausteita ja suolaa. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
kokonainen broileri
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
734 kJ
Energia
176 kcal
Rasva
12 g
josta tyydyttynyttä
3,2 g
Proteiini
18 g
Suola
0,13 g
Valmistusohje
Ota broileri huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni ensin 175 asteeseen. Poista broileri pakkauksesta ja mausta haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi sivellä broilerin pinnalle sitruunamehua, soijakastiketta ja voisulaa sekä hieman mausteita ja suolaa. Aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa +175 °C:ssa n. 1 ½ h, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75 °C. Paistonkestävä sidontanaru poistettava ennen ruokailua
Säilytys
alle +6 °C
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 2378075000002